Ceviche Peruwiańskie
Przepis peruwiański Ceviche może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 1 godzina. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 232 kalorie, 32G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, liście kolendry, Bluenose bass i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać słodkie ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska, oraz Ceviche Peruwiańskie.
Instrukcje
Pokrojoną w kostkę rybę i pokrojoną czerwoną cebulę opłukać w zimnej wodzie i dokładnie osuszyć.
W dużej misce połącz rybę, czerwoną cebulę, sok z limonki, sól, habanero (jeśli używasz) i sos amarillo aj (jeśli używasz). Przykryć i przechowywać w lodówce 20 minut.
Tuż przed podaniem wymieszaj kolendrę. Podzielić na 4 miski i podawać ze słodkimi ziemniakami, kukurydzą i liśćmi sałaty.
Peruwiańska spiżarnia: Aj amarillo. Żółty chile o lekko słodkim smaku i dużej ilości ciepła. Dostępne w tym hrabstwie w słoikach lub jako sos pured na wielu rynkach łacińskich.