Ceviche Basic
Podstawowe Ceviche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jeśli masz sok z limonki, oregano, snapper i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść surową rybę w wysokim wąskim szklanym lub nierdzewnym pojemniku. Wymieszać sok z limonki, sól i oregano razem w małej misce i zalać rybę. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Dokładnie odsączyć owoce morza i wyrzucić płyn.
Dodaj gotowane owoce morza, jeśli używasz.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;