Ceglane Czerwone Malinowe Serca
Brick Red Raspberry Hearts to hor d ' oeuvre, który służy 70. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 74 kalorii. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś alkohol malinowy, masło, sproszkowany barwnik spożywczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 3 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy obejmują Malinowe Kruche Serca I Malinowy Serek Śmietankowy Dip Marshmallow, Malinowe Kruche Serca, oraz Serduszka Czekoladowo-Malinowe.
Instrukcje
Umieść świeże puree malinowe na patelni i zagotuj.
Posiekaną mleczną czekoladę polać gorącym przecierem owocowym. Gorące puree stopi mleczną czekoladę. Użyj trzepaczki, aby wymieszać czekoladę i przecier owocowy.
Dodaj masło i kontynuuj ubijanie. Ciągle ubijaj, dodając alkohol i syrop kukurydziany.
Mieszaj, aż dobrze się połączą, bez pozostałych grudek.
Umieść kilka kropli koloru w pojemniku aerografu i nałóż kolor na puste formy. To właśnie nada gotowym czekoladkom ich kolor. Powtórz, aby pomalować tyle form, ile masz. Uformuj czekoladki: użyj kadzi, aby wypełnić formę białą czekoladą. Gdy jest pełny, opróżnij go do miski z czekoladą. Wnętrze każdej wnęki powinno być równomiernie pokryte czekoladą. Wytrzyj krawędź Formy do czysta szpatułką offsetową i umieść ją do góry nogami na ruszcie umieszczonym na blasze do pieczenia. Gdy czekolada zacznie twardnieć, około 5 minut, ponownie zeskrob formę przesuniętą szpatułką. Kiedy czekolada zastyga, kurczy się lub cofa z boków formy. Czysta krawędź zapobiega przywieraniu i pękaniu podczas kurczenia się. Możesz umieścić formę w lodówce na kilka minut, aby czekolada stwardniała. Powtórz, aby wypełnić tyle form, ile masz.
Umieść malinowy ganache w worku do szprycowania i wrzuć go do foremek wypełnionych czekoladą. Zostaw wystarczająco dużo miejsca na warstwę czekolady, która zamyka formę.
Odstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc. Aby zamknąć dno każdej wnęki, użyj temperowanej białej czekolady i nałóż szpatułką offsetową. Zeskrobać czyste i pozwolić im ustawić. Możesz umieścić je w lodówce na 15 minut. Gdy czekolada stwardnieje, Odwróć formę na czystą, suchą powierzchnię. Może być konieczne rapowanie formy o blat, aby zachęcić czekoladki do uwolnienia się z formy.
Źródło: formy serca: Beryle
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Graham Beck Bliss Nectar z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir