Cedrowa Deska-Grillowany łosoś z awokado-salsą pomarańczową

Cedrowa Deska-Grillowany łosoś z awokado-salsą pomarańczową
Przepis Deska cedrowa - Grillowany łosoś z awokado-Salsan pomarańczowy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomarańczy, szczypiorek, skórka pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Spróbuj Deska cedrowa - Grillowany łosoś z salsą Mango kiwi, Deska cedrowa łosoś z arbuzem Feta Salsa, oraz Grillowany Łosoś Z Desek Cedrowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zanurzyć i namoczyć deskę w wodzie 1 godzinę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połącz syrop, Cointreau i skórkę w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 3 protokół). Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CointreauCointreau
SyropSyrop
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu na rybę; umyć rybę mieszanką syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SyropSyrop
RybyRyby
SólSól
5
Umieść deskę na stojaku do grillowania i grilluj przez 3 minuty lub do lekko zwęglonego. Ostrożnie obrócić deskę i umieścić rybę na zwęglonej stronie deski. Przykryj i grilluj przez 12 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, Pozostałe 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu, sekcje pomarańczowe, awokado, sok pomarańczowy, cebula, papryka, szczypiorek i sok z limonki w średniej misce; podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
PaprykaPapryka
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AwokadoAwokado
SzczypiorekSzczypiorek
CebulaCebula
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Uwaga na wino: łosoś działa z wieloma winami białymi (a nawet czerwonymi), ale gdy bierze się pod uwagę orzechowy, drzewny smak zwęglonej deski cedrowej, podałbym Kalifornijski chardonnay. Ma też orzechowe, drzewne smaki, a kremowy, cytrusowy chardonnay będzie również odzwierciedlał kremowość awokado i cytrusowość pomarańczy. Spróbuj Geyser Peak Winery Chardonnay 2005 z Alexander Valley, Kalifornia ($13). -- Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
ChardonnayChardonnay
AwokadoAwokado
PomarańczowyPomarańczowy
łosośłosoś
WinoWino

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia91
Magazyn