Cedar-Deska Łosoś

Cedar-Deska Łosoś
Łosoś z desek cedrowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 45g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, liście tymianku, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Deska Cedrowa Rum Łosoś, Deska Cedrowa Łosoś, oraz Deska Cedrowa Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill gazowy do wysokości; dostosuj do średniego poziomu po 15 minutach. (Jeśli gotujesz na węglu drzewnym, pozwól, aby węgle się spaliły, dopóki nie zostaną pokryte białym popiołem.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Na cedrowej desce położyć skórkę łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
łosośłosoś
3
Połącz brązowy cukier, olej, tymianek, i cayenne w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłóż łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Ułóż łososia na ruszcie do grillowania i gotuj, z grillem przykrytym, około 40 minut lub tylko do momentu, gdy tłuszcz powierzchniowy zacznie się bieleć.Sposób na deszczówkę: Rozgrzej piekarnik do 325 F. przygotuj łososia w sposób opisany powyżej, a następnie piecz na cedrowej desce przez około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn