Cebula Nadziewana Florentyną

Cebula Nadziewana Florentyną
Florentine Nadziewane cebule może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 56 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kurczak Faszerowany Florentyna, Nadziewane Muszle Florentyna, oraz Nadziewane Muszle Florentyna.

Instrukcje

1
Cebulę obieramy i kroimy na pół w poprzek. Gotować w dużym holenderskim piekarniku we wrzącej osolonej wodzie na pokrycie 15 minut lub do prawie miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Od spodu (zaokrąglony koniec) każdej połowy Wytnij cienki plasterek, tworząc podstawę dla cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BazaBaza
3
Umieścić cebulę w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Usuń centra cebuli, pozostawiając muszle o grubości 1 cala. Posiekać, rezerwując 1 szklankę posiekanej cebuli na farsz. Pozostałą cebulę należy w razie potrzeby zarezerwować do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CebulaCebula
5
Smażyć szpinak, czosnek, i 1 szklanka posiekanej cebuli w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu o 4 protokół lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usunąć mieszaninę z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj mąkę i 3 kolejne składniki, aż będą gładkie. Wymieszać z mlekiem i gotować, stale mieszając, 2 do 3 minut lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać z serem śmietankowym, mieszając aż do stopienia. Wymieszać ze szpinakiem. Łyżka gorącej mieszanki równomiernie na połówki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SzpinakSzpinak
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posypać równomiernie parmezanem i piec 15 więcej minut lub aż złoty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W56 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn