Cebula dymka Linguine z plasterkami cytryny Kalamata & rozmaryn

Cebula dymka Linguine z plasterkami cytryny Kalamata & rozmaryn
Spring Onion Linguine z plasterkami cytryny Kalamata i rozmaryn może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 909 kalorii, 28g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Mieszanka linguine, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone, karczochy z cebulą, cytryną, oliwkami Kalamatan i rozmarynem, Plastry Cytrynowo-Rozmarynowe, oraz Linguine z czerwoną papryką i oliwkami Kalamatan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę wymieszać z oliwą z oliwek i solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Dodać czosnek, oliwki, rozmaryn i plastry cytryny, a następnie białe wino. Odstawić, aby cebula zmiękła i "płakać" ich wilgoć około ½ godziny. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozprowadź soczystą mieszankę cebuli o 1 ½ cala głębokości w dużym, ognioodpornym naczyniu do pieczenia (takim jak 10 - przez 14-calową patelnię lasagne). Płyn powinien mieć głębokość około ½ cala; jeśli nie, dodaj trochę wody. Przykryć szczelnie pokrywką lub warstwą folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piec około 1 ½ godziny, mieszając mieszaninę około połowy, a następnie odzyskiwanie naczynia. Wyjmij cebulę z piekarnika i odstaw pod przykryciem podczas gotowania makaronu w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją pakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Odcedzić makaron i powrócić do tego samego garnka, w którym został ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodać cebulę i cały płyn. W razie potrzeby dodać niewielką ½ szklanki wody z makaronu, jeśli to konieczne. Makaron przełożyć na półmisek z cytryną i parmezanem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn