Cały pieczony Lucjan czerwony z wędzoną papryką-ostry sos czosnkowy

Cały pieczony Lucjan czerwony z wędzoną papryką-ostry sos czosnkowy
Cały pieczony Lucjan czerwony z wędzoną papryką-ostry sos czosnkowy wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 10 porcji z 291 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga Lucjana, octu sherry, oliwy z oliwek i pietruszki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 88%. Krewetki pieczone czosnkowo z czerwoną papryką i wędzoną papryką, Cały czerwony Lucjan w ostrym sosie Syczuańskim, oraz Zupa z pieczonej czerwonej papryki, słodkich ziemniaków i wędzonej papryki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść zioła, pomarańcze i cytryny w jamie ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
CytrynaCytryna
ZiołaZioła
RybyRyby
4
Skrop rybę olejem i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Umieść na brytfannie i piecz, aż się ugotuje, około 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Przełóż rybę na półmisek i natychmiast polej całą rybę gorącym sosem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SOSSOS
RybyRyby
7
Umieść olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodaj czosnek i gotuj, aż czosnek będzie lekko złocistobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
9
Przenieś mieszaninę do średniej miski, dodaj ocet, paprykę i sól i zmiksuj blenderem zanurzeniowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Red Snapper działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atrakcyjny blady rubinowy kolor. Z pięknymi aromatami czerwonych owoców, takich jak żurawina i truskawka, wraz z nutami róż i ziemistych minerałów. Okrągłe taniny i zwiększona mineralność, o pięknej strukturze i wykończeniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia57
Magazyn