Cały Kurczak Z Grilla
Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Jeśli masz przyprawy, kurczaki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Z Grilla, Kurczak Z Grilla, oraz Kurczak Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill termiczny do pośredniego grillowania: Zapal jedną stronę grilla, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Zamknij pokrywę; grill termiczny do 177°.
Przyciąć i wyrzucić nadmiar tłuszczu z kurcząt. Wycisnąć sok z cytryny do małej miseczki; rezerwy połówki cytryny.
Dodać sos barbecue i przyprawy do soku; dobrze wymieszać.
Umieść po 2 połówki cytryny i ząbki czosnku w każdej wnęce kurczaka.
Kury układać, piersi-boki do góry, na ruszcie nad nieoświetlonym obszarem; przykryć. Grilluj 1-1 / 2 do 2 godzin lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony (165F), obracając i szczotkując od czasu do czasu sosem przez ostatnie 20 minut.
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić połówki cytryny i czosnek z kurcząt.