Catfish Po ' Boys

Catfish Po ' Boys
Catfish Po ' Boys może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 448 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz olej canolan, sałata, mąka kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Catfish Po ' Boys, Catfish Po ' Boys, oraz Chrupiące Sum Po Boys.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W garnku o dużym dnie (holenderski piekarnik) rozgrzać tyle oleju z orzeszków ziemnych, aby dojść do połowy boków garnka, do 365 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Pokroić po ' boy rolki na pół, (nie przecinając), i umieścić je na blasze do pieczenia. Lekko grzać chleb w rozgrzanym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
RolkaRolka
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Mąkę kukurydzianą połączyć, przyprawy i sól i pieprz, do smaku, w płytkim naczyniu. Poklepać filety do sucha i pogłębiać je w przyprawionej mieszance mąki, wstrząsając nadmiarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka SezonowanaMąka Sezonowana
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PrzyprawyPrzyprawy
5
Po odpowiednim podgrzaniu oleju ostrożnie wrzuć suma do oleju. Uważaj, aby nie przepełnić puli. Smażyć na złoty kolor i zacząć unosić się na powierzchni, około 5 minut. Nie przegotować. Ostrożnie wyjąć filety z łyżką szczelinową lub pająkiem i osuszyć je na papierowych ręcznikach. Umieść 1 filet z Suma w każdej opiekanej bułce i wierzch z sałatą, pomidorami i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Ostry SosOstry Sos
PomidorPomidor
SałataSałata
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
6
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn