Catfish Classique może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, mąkę, beztłuszczową maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Catfish Classique, Zupa Sumowa, oraz Masala Sumowa.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
6
Posypać obie strony filetów 1/2 łyżeczki soli. Pogłębiać 2 filety w mące. Zanurzyć w mieszaninie maślanki i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej. Smażyć panierowane filety przez 5 minut lub do uzyskania złotego koloru i łatwo płatków rybnych podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Usmażone filety umieścić na drucianym stojaku w galaretowatej patelni i ogrzać w piekarniku 250. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami, mieszaniną mąki, maślanki i mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodać masło do kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodaj krewetki; smażyć 3 do 5 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
12
Wyjmij krewetki z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
15
Posypać 2 łyżkami mąki; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z mlekiem, bulionem i 1/4 łyżeczki soli; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować 3 protokół lub do lekko gruby, często mieszając.
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.