Carolyn ' s Corned Beef and Cabbage
Wołowina peklowana z kapustą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, mostek wołowy z peklowaną wołowiną, kremowy cytrynowy sos chrzanowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Peklowana wołowina z kapustą, Peklowana Wołowina Z Kapustą, oraz Peklowana Wołowina I Kapusta.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku umieść peklowaną wołowinę, tłuszcz do góry i Zawartość opakowania przypraw; przykryj wodą i zagotuj na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 2 godziny i 45 minut lub do przetargu widłowego.
Odtłuścić i usunąć tłuszcz z powierzchni; dodać kapustę i powrócić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i gotować 15 więcej minut lub tylko do kapusty jest miękka.
Podawać z kremowym sosem Chrzanowo-cytrynowym.
Peklowana wołowina, Kapusta, Ziemniaki, i marchew: gotować peklowaną wołowinę zgodnie z zaleceniami kroku odtłuszczonego tłuszczu, i dodać 1 lb. małe czerwone ziemniaki, połówki, i 8 oz. małe marchewki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut.
Dodaj 1 lb. kapusta, grubo posiekane, i dusić 15 więcej minut lub aż warzywa będą miękkie. Przygotowanie: 20 min.; Kucharz: 3 godz., 30 min.