Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta)
Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta) jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 57g białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz rolki bolillo, meksykańskie oregano, Olej roślinny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tortilla Torta, Tijuana Torta, oraz Polenta Torta.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść mięso w szklanym naczyniu o wymiarach 13 na 9 cali.
Mięso posypać z obu stron solą i pieprzem. Wrzucić mięso z tymiankiem i oregano, upewniając się, że mięso jest równomiernie powlekane.
Wlać sok pomarańczowy na całym mięsie.
Niech mięso marynować przez 30 minut.
Podgrzej grill węglowy lub gazowy lub użyj patelni grillowej na dużym ogniu.
Gdy grill jest gorący, grilluj mięso przez 5 minut na stronę, używając szczypiec do odwrócenia mięsa.
Wyjmij mięso z ognia i pozostaw pod przykryciem na około 10 minut.
Mięso pokroić na kawałki na tyle duże, aby pasowało do rolki bolillo.
Rozprowadzić 1 łyżkę majonezu na wewnętrznych połówkach każdej rolki bolillo. Doprawić solą i pieprzem. Lekko tostować rolkę bolillo na grillu, przyciąć bok w dół, około 1 minuty.
Umieść pokrojony kawałek mięsa na wewnętrznej stronie rolki.
Dodać plastry awokado i pomidora.
Podawać z marynowanymi jalapenos obok.