Przepis Karaiby Jerk Chicken może zaspokoić pragnienie Ameryki Środkowej w okolicy 50 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1281 kalorii. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, piersi z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Caribbean Jerk Chicken, Caribbean Jerk Chicken, oraz Caribbean Jerk Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połącz wszystkie suche składniki w misce. Odstawić. Kurczaka opłukać zimną wodą i osuszyć. Zanurz się w czerwonym winie, a następnie w suchych przyprawach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych