Caribbean Jerk Chicken

Caribbean Jerk Chicken
Przepis Karaiby Jerk Chicken może zaspokoić pragnienie Ameryki Środkowej w okolicy 50 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1281 kalorii. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, piersi z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Caribbean Jerk Chicken, Caribbean Jerk Chicken, oraz Caribbean Jerk Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połącz wszystkie suche składniki w misce. Odstawić. Kurczaka opłukać zimną wodą i osuszyć. Zanurz się w czerwonym winie, a następnie w suchych przyprawach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić na rozgrzanym grillu i gotować przez 5 do 8 minut. Całość wstawić do nagrzanego piekarnika na około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Saute szalotki aż zaczną się przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2
Dodać białe wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
3
Dodać śmietanę i ponownie zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
4
Dodać masło, sól i pieprz i gotować, aż masło całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1
Banany zanurz w uniwersalnej mące. Smażyć na głębokim tłuszczu, aż banany staną się chrupiące na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
2
Polać sosem maślanym na talerzu obiadowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
3
Posypać ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
4
Na sosie maślanym ułożyć 2 piersi kurczaka, dodać 6 kawałków smażonego banana i biały ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Ryż BiałyRyż Biały
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
5
Podawać natychmiast.

Składniki

4dojrzałe banany pokrojone w 1/2, wzdłuż, następnie w trzecie (łącznie 24 sztuki)dojrzałe banany pokrojone w 1/2, wzdłuż, następnie w trzecie (łącznie 24 sztuki)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków2kije6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Karaiby Jerk przyprawaKaraiby Jerk przyprawa8piersi kurczaka bez kości, po około 6 uncjipiersi kurczaka bez kości, po około 6 uncji1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokrojone na 1/2-calowe kawałki, opłucz i zachowaj ładne liście do dekoracjipokrojone na 1/2-calowe kawałki, opłucz i zachowaj ładne liście do dekoracji4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyryż basmati, gotowany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniuryż basmati, gotowany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)rozmaryn suszonyrozmaryn suszony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszony tymianeksuszony tymianek4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMąka uniwersalnaMąka uniwersalna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOstry sos (zalecane: Tabasco)Ostry sos (zalecane: Tabasco)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzerwone wino (wystarczy do zanurzenia kurczaka)Czerwone wino (wystarczy do zanurzenia kurczaka)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szalotkaszalotka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's11 funt cukinii,1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn