Cantaloupe Martini
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Cantaloupe Martini może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 48 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka wstępnie pokrojonej kantalupy, kostek lodu, likieru melonowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Carolina Cantaloupe Martini, Powiew świeżego powietrza-Cantaloupe Martini, oraz Creepy Eyeball Martini (liczi Matchan i Blood Orange Martini) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kieliszki do martini Chill 4.
W blenderze dodaj wodę, kantalupę, cukier i limonkę. Puree w blenderze do uzyskania płynnej konsystencji. Odcedzić do miarki. Napełnij shaker do martini kostkami lodu.
Wlać 1 część wódki melonowej do 2 części soku z kantalupy. Energicznie wstrząsnąć.
Aby podać, wlej do schłodzonych kieliszków do martini.
Udekorować plasterkiem limonki lub likieru cytrynowego skropić na wierzch i odstawić na dno.