Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym

Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym
Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym wymaga ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.07 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ricottę z mleka owczego, mielony cynamon, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym, Czekoladowe Babeczki Mandarynkowe Cannoli, oraz Napełnianie Cannoli.

Instrukcje

1
Mąkę, cynamon, cukier i sól połączyć w misce. Pracę w smalcu i powoli dodać marsala. Zagniataj palcami, aż ciasto się połączy. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, przez 5 do 7 minut. Uformuj ciasto na dysk i zawiń szczelnie w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SmalecSmalec
SólSól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
3
Ustaw gładkie rolki ekspresu do makaronu w najszerszym ustawieniu. Rozpakuj ciasto i pokrój na pół. Lekko mąkę 1 pół (pozostałą połowę należy przykryć folią). Spłaszczyć mąkę ciasta do owalu i paszy przez wałki. Obróć pokrętło w dół o 2 nacięcia i ponownie podawaj ciasto przez wałki. Złożyć ciasto z powrotem do jego pierwotnego owalnego kształtu i powtórzyć proces włożenia ciasta przez wałki makaronu. Kontynuuj podawanie ciasta przez wałki, dzięki czemu przestrzeń między wałkami zwęża się o 2 nacięcia za każdym razem, aż ciasto osiągnie grubość około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
4
Wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Przełóż walcowane ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i wytnij 4 lub 5 rund za pomocą 4-calowego okrągłego frezu posypanego mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Przenieść rundy do blachy do pieczenia i zachować pokryte więcej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozwałkować pozostałe ciasto i pokroić rund w ten sam sposób. Zbierz resztki i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Rozwałkuj resztki i tnij w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Podgrzać kilka centymetrów oleju w dużym holenderskim piekarniku, aż zarejestruje 350 stopni F. lekko spryskać rury cannoli nieprzywierającym sprayem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
10
Umyć dolną krawędź 1 okrągłego ciasta z białkiem jajka. Owinąć ciasto wokół rurki, nakładając się na końce (krawędź białka jaja powinna iść na górę), a następnie docisnąć krawędzie razem, aby uszczelnić. Wykonaj jeszcze 5 pocisków w ten sam sposób (Pozostałe pociski pozostaw pokryte plastikiem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
11
Smażymy ciasto na rurkach po kolei, obracając metalowymi szczypcami, aż będzie ciemniejsze o jeden odcień, około 45 sekund. Nosząc rękawice kuchenne, zaciskaj koniec gorących rur kleszczami, 1 na raz, i trzymając rurkę pionowo, pozwól powłoce zsunąć się z rurki Na Ręczniki papierowe, delikatnie potrząsając rurką i poruszając skorupą w razie potrzeby, aby poluzować. (Jeśli pozostawisz skorupę do ostygnięcia, przyklei się ona do rurki i rozbije się podczas próby jej usunięcia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
SzczypceSzczypce
12
Przełożyć skorupy Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć i schłodzić rurki przed ponownym użyciem. Pozostałe ciasto owinąć wokół rurek i smażyć w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
W małym rondelku połącz śmietanę i skórkę mandarynki i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
MandarynkaMandarynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połączyć cukier i sok mandarynkowy w średnim rondlu i gotować, aż głęboki bursztyn zabarwiony. Powoli ubijać mieszankę śmietany i gotować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przełożyć do miski i pozostawić do ostygnięcia i lekko zagęścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W misce miksera połącz odsączoną ricottę i serek śmietankowy, dodaj kilka łyżek cukru cukierniczego do osłodzenia i ubijaj do lekkości i puszystości. Złożyć w sosie mandarynkowo-karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sos KarmelowySos Karmelowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MandarynkaMandarynka
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wypełnij worek ciasta wyposażony w końcówkę gwiazdy i wypełnić muszle cannoli. Końcówki zanurzyć w migdałach i czekoladzie, a następnie polać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Muszle CannoliMuszle Cannoli
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia8
Magazyn