Smakuje Jak Zupa Lasagne
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy na pole receptury, smakuje jak zupa lasagne może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 559 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Za 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 163 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mocno brązowego cukru, cebuli, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 88%. Spróbuj Smakuje Jak Zupa Lasagne, Smakuje Jak Zapiekanka Na Święto Dziękczynienia, oraz Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku połącz mielony uchwyt, cebulę, paprykę i czosnek. Gotuj na średnim ogniu przez 8 do 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż wołowina się zrumieni i rozpadnie.
Dodaj tymianek, brązowy cukier, bulion, pokrojone w kostkę pomidory, sos pomidorowy, włoską przyprawę i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Dodaj makaron i gotuj na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki. Dodaj parmezan.
Rozgrzej brojlery. Zupę kadzi do 8 do 10 żaroodpornych misek. Równomiernie posypać serem mozzarella. Zupy do pieczenia, 6 cali od ognia, 3 do 4 minut, aż ser się zrumieni i będzie musujący.
Na wierzch dodaj plasterek czosnku crostini.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokrój chleb na okrągłe plastry 1/4 cala.
Ułóż na blasze do pieczenia i posmaruj każdy plasterek oliwą z oliwek. Dopraw solą i pieprzem; wstawić do piekarnika i piec na złoty kolor i chrupiący, około 15 minut.
Wyjmij z piekarnika i lekko ostudź. Natrzyj każdą stronę zmiażdżonymi ząbkami czosnku.