Candy Cane Wands
Candy Cane Wands może być tylko przystawką, której szukasz. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać patyczki mięty pieprzowej, chipsy do pieczenia wanilii, skracanie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 71 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Candy Cane Wands, Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Candy Cane Pie.
Instrukcje
Linia jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z woskowanym papierem. W rondlu 1-quart, ciepła 1/2 szklanki czekolady chipsy i skrócenie na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż stopiony.
Wskazówka rondel tak czekolada biegnie na jedną stronę. Zanurz 1 laskę na raz w czekoladzie, pokrywając około połowy każdej Laski.
Umieścić na woskowanym papierze na patelni.
Odstawić na około 2 minuty, aż czekolada częściowo wyschnie.
Zwijaj czekoladowe końcówki w cukierkach.
Umieścić na woskowanym papierze na patelni.
Odstawić na około 10 minut lub do wyschnięcia czekolady. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej do 2 tygodni.