Candy - Bar Fudge
Candy-Bar Fudge może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, odparowane mleko, batoniki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Candy Bar Fudge, Candy Bar Fudge, oraz Candy Bar Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść batoniki w zamrażarce na około 10 minut, aby były twarde; pokrój 1/2 cala do 3/4 cala grubości.
Linia 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową AMD smar z masłem.
Podgrzać cukier, 3/4 szklanki masła i odparowane mleko w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aby stopić masło i rozpuścić cukier. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, stale mieszając, aż termometr cukierki włożony do środka syropu czyta 234 stopni F (110 stopni C), 3 do 5 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać czekoladę z syropem, aż stopi się i będzie gładka. Wymieszaj krem z prawoślazu i ekstrakt z wanilii, aby uzyskać gładką krówkę.
Rozłóż połowę krówki do przygotowanego naczynia i ułóż kawałki batonika na krówce; Pozostałe krówki wylej na batoniki.
Ostudzić do temperatury pokojowej przed cięciem na kwadraty.