Candy - Bar Fudge

Candy - Bar Fudge
Candy-Bar Fudge może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, odparowane mleko, batoniki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Candy Bar Fudge, Candy Bar Fudge, oraz Candy Bar Fudge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść batoniki w zamrażarce na około 10 minut, aby były twarde; pokrój 1/2 cala do 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angielski Batonik Toffi, SiekanyAngielski Batonik Toffi, Siekany
2
Linia 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową AMD smar z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Podgrzać cukier, 3/4 szklanki masła i odparowane mleko w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aby stopić masło i rozpuścić cukier. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, stale mieszając, aż termometr cukierki włożony do środka syropu czyta 234 stopni F (110 stopni C), 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wyjąć z ognia i wymieszać czekoladę z syropem, aż stopi się i będzie gładka. Wymieszaj krem z prawoślazu i ekstrakt z wanilii, aby uzyskać gładką krówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
5
Rozłóż połowę krówki do przygotowanego naczynia i ułóż kawałki batonika na krówce; Pozostałe krówki wylej na batoniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
6
Ostudzić do temperatury pokojowej przed cięciem na kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn