Cambodian Summer Rolls

Cambodian Summer Rolls
Kambodżańskie letnie rolki mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbka czosnku, bazylia, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Cambodian Summer Rolls, Kambodżańskie Bułeczki Jajeczne, oraz Kambodżańska Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować bułki, przynieś 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj krewetki na patelni; gotować 3 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Krewetki obrać; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Makaron umieścić w dużej misce; przykryć wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić na 8 minut; odcedzić.
6
Dodaj zimną wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Odstawić 2 minuty lub do miękkości.
9
Umieść arkusz papieru ryżowego na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
10
Spread 1 łyżeczka sos hoisin w środku arkusza; top z 3 krewetki, 1/4 Puchar sałata, o 2 1/2 makaron łyżki stołowe,1 łyżeczka bazylia, i 1 łyżeczka mięta. Złóż boki arkusza nad wypełnieniem, zwiń galaretkę i delikatnie naciśnij szew, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
11
Umieścić rolkę, szew w dół, na talerzu; przykryć, aby nie wyschnąć. Powtórz procedurę z pozostałym papierem ryżowym, sosem hoisin, krewetkami, rozdrobnioną sałatą, makaronem, bazylią i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Aby przygotować sos do zanurzania, połączyć sos sojowy i pozostałe składniki w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn