Kambodżańskie letnie rolki mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbka czosnku, bazylia, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Cambodian Summer Rolls, Kambodżańskie Bułeczki Jajeczne, oraz Kambodżańska Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować bułki, przynieś 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj krewetki na patelni; gotować 3 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Krewetki obrać; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Makaron umieścić w dużej misce; przykryć wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić na 8 minut; odcedzić.
6
Dodaj zimną wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Odstawić 2 minuty lub do miękkości.
9
Umieść arkusz papieru ryżowego na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
10
Spread 1 łyżeczka sos hoisin w środku arkusza; top z 3 krewetki, 1/4 Puchar sałata, o 2 1/2 makaron łyżki stołowe,1 łyżeczka bazylia, i 1 łyżeczka mięta. Złóż boki arkusza nad wypełnieniem, zwiń galaretkę i delikatnie naciśnij szew, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Drażetki Z Białą Perłą
11
Umieścić rolkę, szew w dół, na talerzu; przykryć, aby nie wyschnąć. Powtórz procedurę z pozostałym papierem ryżowym, sosem hoisin, krewetkami, rozdrobnioną sałatą, makaronem, bazylią i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
Owijarki Sajgonki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Drażetki Z Białą Perłą
12
Aby przygotować sos do zanurzania, połączyć sos sojowy i pozostałe składniki w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona