Cakespy: Domowe Cienkie Miętówki

Cakespy: Domowe Cienkie Miętówki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Cakespy: domowej roboty Cienkie miętówki. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 125 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Mieszanka soli, ekstrakt z mięty pieprzowej, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Domowe Cienkie Miętówki, Domowe Cienkie Miętówki, oraz DOMOWE CIENKIE MIĘTÓWKI dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, kakao w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać mleko i ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mieszanina będzie wyglądać lekko zsiadłe. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki, aż do pełnego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Uformuj ciasto na dwie kłody, o średnicy około 1 1/2 cala. Każde logowanie owinąć folią i zamrozić na co najmniej 1 do 2 godzin (ja swoje zrobiłem na noc), aż ciasto będzie bardzo twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
5
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Aby uzyskać najbardziej autentyczną teksturę, pokrój ciasto na rund nie więcej niż 1/4 cala grubości (nie będą tak ostre, jeśli są grubsze, ale nadal są pyszne) i umieść na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia. Pliki cookie nie rozprzestrzeniają się zbytnio, więc nie musisz zostawiać zbyt dużo miejsca wokół każdego z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Piec przez 13 do 15 minut, aż ciasteczka będą twarde na brzegach. Przed zanurzeniem w czekoladzie całkowicie ostudzić ciasteczka na drucianym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Przygotować powłokę. Podczas gdy oryginalny przepis sugerował przygotowanie go w kuchence mikrofalowej, zrobiłem moje na płycie kuchennej, łącząc czekoladę na maśle w średnim rondlu na małym ogniu, często mieszając, aż mieszanina została stopiona i całkowicie połączone. Tekstura będzie grubsza niż syrop czekoladowy, ale nie tak gruba, że ciasteczka nie mogą być łatwo zanurzone i usunięte. Możesz umieścić mieszaninę czekolady z powrotem na ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać gładką powłokę i łatwo zanurzyć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Uwaga: zgodnie z przepisem, który zaadaptowałem, można to również zrobić w kuchence mikrofalowej: w bezpiecznej misce mikrofalowej połączyć czekoladę z masłem. Roztopić na dużej mocy w kuchence mikrofalowej, mieszając co 45 do 60 sekund, aż czekolada będzie gładka. Czekolada powinna mieć konsystencję gdzieś pomiędzy syropem czekoladowym a krówką, aby uzyskać cienką warstwę. (Uwaga: podgrzej czekoladę w razie potrzeby, aby była gładka i łatwa do zanurzenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Każde ciastko zanurz w roztopionej czekoladzie, obróć widelcem, aby pokryć, a następnie przełożyć na kawałek papieru do pieczenia lub papieru woskowego, aby ustawić na co najmniej 30 minut, lub do czasu, aż czekolada będzie chłodna i jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn