Cake Pops
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Ciasto Pops może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 263 kalorie, 1G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier szlifierski, lukier, okruchy ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops, oraz Ajerkoniak Tres Leches Cake Pops: Ajerkoniak Trzy Mleko Cake Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Umieścić okruchy ciasta i lukier w dużej misce i rozgnieść je razem z łyżką tylko do gęstego, wilgotnego ciasta formuje i lukier jest równomiernie włączone bez widocznych grudek. Używając rąk, rozwałkuj mieszaninę na 16 (1-1/2-calowe) kulki (o wielkości piłki do ping-ponga) i umieść je na przygotowanej blasze do pieczenia.
Umieść blachę do pieczenia w zamrażarce, aż kulki ciasta są twarde, ale nie zamrożone, o 30 protokół.W międzyczasie wyłożyć drugą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Umieścić cukier szlifierski w małej misce i odstawić go i blachy do pieczenia na bok.Gdy kulki ciasta są gotowe, umieść Cukierki topi się w średniej kuchence mikrofalowej miski i kuchenka mikrofalowa na wysoki, mieszając co 30 sekund, aż stopi się i gładkie. (Mieszanka powinna być konsystencją delikatnie bitej śmietany.) Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj olej roślinny, 1/2 łyżeczki na raz, aż osiągnie pożądaną konsystencję. (Alternatywnie, napełnij średni rondel 2 cale wody i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, aby woda po prostu gotowała się na wolnym ogniu.
Umieść cukierki w żaroodpornej misce wystarczająco dużej, aby usiąść nad wodą bez dotykania jej. Mieszać do rozpuszczenia.)
Wyjąć 2 kulki ciasta z zamrażarki. Dip 1/2 cala patyczka lizaka do stopionego cukierka, a następnie włóż go około 1 cala do kulki ciasta. (Stopiona powłoka cukierków pomaga kulce ciasta pozostać na patyku.) Natychmiast zanurz kulkę ciasta w roztopionym cukierku i obróć się, aby całkowicie pokryć. Delikatnie stuknij i przekręć patyk kilka razy na krawędzi miski, tworząc cienką, równomierną powłokę, pozwalając nadmiar kapać.Natychmiast zanurz ciasto pop w cukrze szlifierskim, obróć się, aby pokryć i posypać dodatkowym cukrem w razie potrzeby, aby całkowicie pokryć ciasto. Przytrzymaj pop ciasto pionowo, aż powłoka zacznie się ustawiać, około 30 sekund do 1 minuty.
Umieść na drugiej przygotowanej blasze do pieczenia. (Nie martw się, powłoka zostanie ustawiona na tyle, że Popy zachowają swój Okrągły kształt po ich ułożeniu.) Powtórz z drugą kulką ciasta, a następnie powtórz z pozostałymi kulkami ciasta, nakładając 2 na raz. (Jeśli roztopione cukierki zaczną ostygać i zagęszczać, podgrzej, aż ponownie się stopią.)
Niech ciasto wyskakuje siedzieć w temperaturze pokojowej, aż powłoka cukierków jest całkowicie ustawione i utwardzone, o 15 protokół. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.