Cake Pops

Cake Pops
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Ciasto Pops może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 263 kalorie, 1G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier szlifierski, lukier, okruchy ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops, oraz Ajerkoniak Tres Leches Cake Pops: Ajerkoniak Trzy Mleko Cake Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Umieścić okruchy ciasta i lukier w dużej misce i rozgnieść je razem z łyżką tylko do gęstego, wilgotnego ciasta formuje i lukier jest równomiernie włączone bez widocznych grudek. Używając rąk, rozwałkuj mieszaninę na 16 (1-1/2-calowe) kulki (o wielkości piłki do ping-ponga) i umieść je na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść blachę do pieczenia w zamrażarce, aż kulki ciasta są twarde, ale nie zamrożone, o 30 protokół.W międzyczasie wyłożyć drugą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Umieścić cukier szlifierski w małej misce i odstawić go i blachy do pieczenia na bok.Gdy kulki ciasta są gotowe, umieść Cukierki topi się w średniej kuchence mikrofalowej miski i kuchenka mikrofalowa na wysoki, mieszając co 30 sekund, aż stopi się i gładkie. (Mieszanka powinna być konsystencją delikatnie bitej śmietany.) Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj olej roślinny, 1/2 łyżeczki na raz, aż osiągnie pożądaną konsystencję. (Alternatywnie, napełnij średni rondel 2 cale wody i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, aby woda po prostu gotowała się na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Bita śmietanaBita śmietana
Candy TopiCandy Topi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść cukierki w żaroodpornej misce wystarczająco dużej, aby usiąść nad wodą bez dotykania jej. Mieszać do rozpuszczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyjąć 2 kulki ciasta z zamrażarki. Dip 1/2 cala patyczka lizaka do stopionego cukierka, a następnie włóż go około 1 cala do kulki ciasta. (Stopiona powłoka cukierków pomaga kulce ciasta pozostać na patyku.) Natychmiast zanurz kulkę ciasta w roztopionym cukierku i obróć się, aby całkowicie pokryć. Delikatnie stuknij i przekręć patyk kilka razy na krawędzi miski, tworząc cienką, równomierną powłokę, pozwalając nadmiar kapać.Natychmiast zanurz ciasto pop w cukrze szlifierskim, obróć się, aby pokryć i posypać dodatkowym cukrem w razie potrzeby, aby całkowicie pokryć ciasto. Przytrzymaj pop ciasto pionowo, aż powłoka zacznie się ustawiać, około 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść na drugiej przygotowanej blasze do pieczenia. (Nie martw się, powłoka zostanie ustawiona na tyle, że Popy zachowają swój Okrągły kształt po ich ułożeniu.) Powtórz z drugą kulką ciasta, a następnie powtórz z pozostałymi kulkami ciasta, nakładając 2 na raz. (Jeśli roztopione cukierki zaczną ostygać i zagęszczać, podgrzej, aż ponownie się stopią.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Niech ciasto wyskakuje siedzieć w temperaturze pokojowej, aż powłoka cukierków jest całkowicie ustawione i utwardzone, o 15 protokół. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn