Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur kreolski, więc dać Cajun Krab ciasta spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 16 i kosztuje $1.2 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, cebula w proszku, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Cajun Crab Cakes, Ciasta krabowe z Cajun Rémoulade, oraz Cajun Krab i Quinoa ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Płatki Krab do dużej miski i dodać bułkę tartą, musztarda, ostry sos, przyprawa Cajun, jajka i cebula.
Dobrze wymieszać, ale nie przepracować lub ciasta będą mączne. Podzielić mieszaninę na 16 kulek i lekko spłaszczyć, aby uformować ciasto. (Przepis można zrobić do tego momentu, a ciasta można przechowywać w lodówce przez noc lub zamrażać do 1 tygodnia.)
4
Wlać 1/2 cala oleju roślinnego do średniego rondla i podgrzać na średniej wysokości. Gdy olej jest gorący, smażyć ciasta partiami na złoty kolor, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Ogrzać w niskim piekarniku, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wszystkie składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.