Cajun Chicken Ragu jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 34g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz paprykę, sól, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rajun Cajun BBQ Sauce-wewnątrz wielu centrów handlowych są Rajun Cajun restauracje, służą do Cajun inspirowane BBQ, pokażemy, jak zrobić, że sos, Easy Chicken Ragu, oraz Kurczak Ragu w Rigatoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować i wymieszać boczek na patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Dodaj 1 łyżeczkę czarnego pieprzu, paprykę, oregano i pieprz cayenne i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej Wody
7
Wlać 1/4 szklanki bulionu z kurczaka do mieszanki warzywnej; gotować i mieszać, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna patelni, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj pozostały bulion i sos Worcestershire. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować na wolnym ogniu, aż sos będzie gęsty i zmniejszony nieco, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
10
Dodaj kiełbasę andouille, kurczaka i zarezerwowany boczek. Gotować do nagrzania na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.