Błogi Placek Bananowy
Ten przepis służy 50 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka bananów, półsłodkiej czekolady piekarskiej, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Błogi babeczki borówkowe bananowe orkiszowe (wegańskie + bez cukru rafinowanego), Blissful Brownies, oraz Błogi Barszcz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać okruchy opłatka, orzechy i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowy talerz pie.
Czekolada mikrofalowa, 1 szklanka pianek i 1/2 szklanki mleka w misce do mikrofalówki na wysokości 2 min.; mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Wlać do skorupy; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
W międzyczasie ugotować pudding wymieszać w rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu puddingu, używając pozostałego mleka.
Wlać do dużej miski; umieścić folię bezpośrednio na powierzchni budyniu. Przechowywać w lodówce 30 min. albo do ostygnięcia.
Do budyniu dodać ostudzony bita i pozostałe pianki; lekko wymieszać. Banany ułożyć równomiernie na warstwie czekolady w cieście; przykryć mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.