Bułki Z Homarem

Bułki Z Homarem
Jeśli masz około 1 godzina do spędzenia w kuchni bułki z homarem mogą być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 25g tłuszczu i w sumie 393 kalorii. Za 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś cytryny, sól morską, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 8 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Restauracje w pobliżu Weight Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Restauracje w pobliżu Weight Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Bułki z homarem (i lekcje homara).

Instrukcje

1
Napełnij duży parowiec lub garnek około 2 cali wody. Wyciśnij sok z 1 cytryny do wody, a następnie dodaj do garnka połówki cytryny i 1 łyżkę soli morskiej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Umieść homary w koszu do gotowania na parze lub bezpośrednio w garnku; przykryj i gotuj na parze, aż muszle staną się jaskrawoczerwone, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wyjmij z garnka szczypcami i spłucz pod zimną wodą, aby lekko ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Usuń mięso ze skorupek homara: odkręć pazury, a następnie odłam ogon. Zdejmij płetwy. Włóż kciuk do płetwowego końca ogona i wypchnij mięso. Rozbij pazury płaską stroną noża lub krakersa homara; usuń mięso. Z grubsza posiekaj mięso homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do WiązaniaDo Wiązania
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Przenieś do miski i schłódź 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W międzyczasie ubij majonez, 4 łyżki roztopionego masła i sok z pozostałej cytryny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj mięso homara i wymieszaj, aby pokryć. Dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Podgrzej patelnię grillową lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Posmaruj zewnętrzną stronę bułek do hot dogów 2 łyżkami stopionego masła. Opiekaj bułki na lekko złoty kolor, około 1 minuty z każdej strony. Podziel sałatkę z homara na bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dog BunHot Dog Bun
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Skrop pozostałą 1 łyżką roztopionego masła i posyp liśćmi selera i solą selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kanapkowy, Tostowy I PokruszonyChleb Kanapkowy, Tostowy I Pokruszony
Sól SelerowaSól Selerowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
11
Zdjęcia: Con Poulos

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór na homara. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów z pewnością również trafi w sedno. Jednym z win, które można spróbować, jest Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 55 dolarów.
Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Montmain Premier Cru
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn