Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 185 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, rozdarty zakwas, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Richard Blais jako Aioli, Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa, oraz Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 149°. rozdarty chleb rozetrzyj na blasze do pieczenia i wymieszaj z wystarczającą ilością oliwy, aby lekko zwilżyć, ale nie nasycić go, około 1 łyżki stołowej. Dobrze przyprawić solą i pieprzem, rozsypać zioła na chlebie, dobrze wrzucić i rozłożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać czosnek i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać czosnek i olej do bułki tartej, wrzucić do połączenia, i rozprowadzić. Powrót okruchy do piekarnika i piec na złoty kolor, 6 do 8 protokół. Schłodzić bułkę tartą całkowicie na blasze do pieczenia (można je następnie zmiażdżyć drobniej rękami, jeśli chcesz).