Bułka tarta Nadziewane zielona papryka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 12g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.06 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka niektórych ogórków, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, tuńczyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona zielona fasola i papryka z bułką tartą Oregano, Faszerowana zielona papryka II, oraz Faszerowana Zielona Papryka.
Instrukcje
1
Delikatnie umyć i osuszyć zieloną paprykę, usunąć łodygę i nasiona ostrym knife.In duża miska połączyć z rękami bułkę tartą, tuńczyk, posiekane anchois, posiekane oliwki, Hojny garść posiekanych ogórków, pokrojony w kostkę pomidor i jego sok. Jeśli twój chleb jest bez soli, tak jak Toskański chleb, dodaj szczyptę soli do smaku.
Piec przez około 25 minut lub do złotego: papryka powinna być dobrze upieczona i złocisty brązowy w niektórych punktach. Kuszący zapach powie Ci, że są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki