Suszone bułeczki z migdałami wiśniowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 926 kalorii, 12g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 196 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka śmietany, turbinado cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Wiele osób naprawdę lubi to szkockie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Bułeczki Z Suszonymi Wiśniami Migdałowymi, Suszone Bułeczki Wiśniowo-Migdałowe, oraz Suszone Bułeczki Wiśniowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W małej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, skórkę z cytryny, sól i cynamon.
Dodać masło i wcierać palcami w suche składniki, aż powstanie Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sucha Przyprawa Rub
4
Dodać wiśnie i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
Migdały
5
Dodać śmietanę i połączyć w mieszaninie mąki maślanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Ciężki
Masło
Mąka Uniwersalna
6
Uformuj ciasto na 1-calowy krążek i pokrój je na 6 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
7
Każdy klin obficie posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Turbinado
8
Przenieś kliny do wyłożonej pergaminem blachy i piecz w nagrzanym piekarniku przez 17 do 18 minut, obracając patelnię w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
9
Podawać na ciepło z masłem miodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Miodowe
10
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczki, dodać wszystkie składniki i ubijać na dużej prędkości, aż krem zacznie zbrylać się i zmieni kolor na jasnożółty. Kontynuuj mieszanie, gdy tworzy się masło, a maślanka zaczyna się oddzielać. Zeskrobać boki i kontynuować mieszanie, aż mieszanina stanie się jedną bryłą masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Trzepaczka
11
Masło umieścić w czystym pojemniku lub naczyniu do serwowania i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.