Bułeczki Z Rodzynkami Orzechowymi
Bułeczki z rodzynkami orzechowymi wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Bułeczki Z Rodzynkami, Bułeczki Z Rodzynkami, oraz Bułeczki Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i skórkę z cytryny.
Blenderem do ciast lub 2 nożami pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Wymieszać wszystkie oprócz 2 łyżki orzechów i rodzynek.
Maślankę wymieszać widelcem.
Ciasto wymieszać w kulkę i wyrabiać przez około 2 minuty na lekko posypanej mąką desce.
Roll lub pat się 3/4 cala grubości. Z nożem szefa kuchni pokrojonym w trójkąty 3 cale.
Miejsce, rozmieszczone 1 cal od siebie, na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Wymieszać z pozostałą 1 łyżką maślanki, posypać pozostałym cukrem i orzechami.
Piec w środku 425 stopni F (220 stopni C) Piekarnik o 15 minut lub aż ładnie rumiane.
Podawać na ciepło z masłem lub dżemem.