Bułeczki Z Ciasta Marchewkowego Z Lukrem Twarogowym
Przepis Ciasto marchewkowe bułeczki z lukrem twarogowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, kandyzowanego imbiru, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wiele osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 126 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe z lukrem serowym, Najlepsze Ciasto Marchewkowe" Z Lukrem Serowym, oraz Ciasto marchewkowe z nadzieniem orzechowym i lukrem z serem śmietankowym.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. nasmaruj patelnię masłem.
Dodać maślankę i wymieszać, aż ciasto uformuje się. Wymieszać z marchewką, rodzynkami, orzechami włoskimi i imbirem. Ciasto równomiernie wkleić na przygotowaną patelnię. Ocena top lekko z nożem, aby 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji