Bułeczki Migdałowe Półksiężyc
Migdałowe bułeczki półksiężycowe wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 258 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako chleb. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półksiężyc bułki, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Crescent Hot Cross Buns, Bekon-Cebula Półksiężyc Bułki, oraz Migdałowe Ciasteczka Półksiężycowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (195 stopni C).
Połącz zmiękczone masło lub margarynę, brązowy cukier, mąkę, 1 łyżkę mleka i 1/8 łyżeczki ekstraktu migdałowego.
Dobrze wymieszać. Mieszamy łyżką do 12 kubków muffinek.
Ciasto rozdzielić na 4 długie prostokąty. Mocno naciśnij perforacje, aby uszczelnić.
Połącz roztopione masło i 1/8 łyżeczki ekstraktu migdałowego; wyszczotkuj ciasto.
Posypać orzechami, i roll ciasto się jellyroll mody.
Pokrój każdą rolkę ciasta na 3 plastry.
Miejsce w kubeczkach na muffinki.
Umieść patelnię muffin na blasze do pieczenia.
Piec przez 15 do 20 minut, lub do złotego koloru. Po zakończeniu Odwróć rolki natychmiast na stojak chłodzący.
Połączyć cukier cukierniczy, 1 łyżkę mleka i 1/8 łyżeczki ekstraktu migdałowego.
Mżawka na gorących bułkach.