Herbed Oyster Farsz
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Herbed ostrygi farsz spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści tymianku, cebuli, ostryg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Herbed Oyster Farsz, Herbed Oyster Crackers, oraz Farsz ostrygowy (nie).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. podziel kostki chleba między 2 obramowane blachy do pieczenia.
Piec przez 25 minut lub aż kostki chleba będą złote.
Niech kostki chleba ostygną przez 10 minut na blasze do pieczenia na stojakach z drutu.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 350 stopni F. ugotuj boczek w rondlu 4-quart na średnim ogniu, aż będzie ostry, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodać cebulę, seler, czosnek i tymianek i gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj bulion i reserved Oyster liquid.
Dodać kostki chleba, boczek i ostrygi i lekko wymieszać. Łyżka mieszaniny farszu do nasmarowanej 3 1/2-quart zapiekanka. Przykryj zapiekankę.
Piec przez 30 minut lub aż mieszanina farszu jest gorąca.