Bułeczki Malinowo-Różane
Malinowo-różane bułeczki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.64 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za FODMAP friendly dieta. Jeśli masz maliny, maliny, twarożek cytrynowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki Malinowe Z Glazurą Wody Różanej, Dżem Malinowo-Różany, oraz Raspberry-Rose Gin Rickey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 375 stopni F.
Połącz mieszankę herbatników, wodę różaną i 1 szklankę odsączonego soku malinowego. Drewnianą łyżką dokładnie wymieszaj składniki, aby uzyskać ciasto. Delikatnie zagnieść do ciasta 1/2 odsączonych malin i świeżych malin, uważając, aby ich nie zgniatać. (Zachowaj Pozostałe Maliny w puszkach do innego użycia.) Spryskaj 2 (8-calowe) patelnie bochenkowe nieprzywierającym sprayem, a następnie podziel mieszaninę ciasta między Patelnie.
Przełożyć do piekarnika i piec przez 20 minut.
Wyjąć bochenki i ustawić na stojakach chłodzących.
Na wierzch bochenków posypać cukrem, póki są jeszcze gorące. Gdy ostygnie, pokroić bochenki i podawać z cytrynowym serem śmietankowym
Wszystkie składniki ubić i schłodzić w lodówce.