Bułeczki Klonowo-Orzechowe
Bułeczki z orzechami klonowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, mleka, dodatkowego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klonowe bułeczki z dyni z klonową glazurą, Klonowe bułeczki z nowoczesnego klonu, oraz Bułeczki Z Orzechami Klonowo-Owsianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (375°F dla ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie). W małej misce wymieszać 3 łyżki mąki, cukier granulowany i 2 łyżki orzechów.
Pokroić w 2 łyżki masła, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż kruche; odstawić.
W dużej misce, wymieszać 2 szklanki mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól.
Pokrój w 1/2 szklanki masła, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Wymieszać w 1/2 szklanki orzechów. Wymieszać w syrop klonowy, jajko i wystarczy 2 łyżki mleka tak ciasto opuszcza stronę miski i zaczyna tworzyć piłkę.
Ciasto układamy na lekko posypanej mąką powierzchni; delikatnie wałkujemy w mące do okrycia. Zagnieść lekko 10 razy. Poklepać lub zwijać w 8-calowe koło na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Szczotka z dodatkowym mlekiem.
Pokroić na 8 klinów, ale nie oddzielać.
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru. Natychmiast usuń z arkusza cookie; ostrożnie oddziel kliny.