Bułeczki jagodowe z pomarańczowym masłem miodowym

Bułeczki jagodowe z pomarańczowym masłem miodowym
Bułeczki jagodowe z pomarańczowym masłem miodowym mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 948 kalorii, 9g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, skórkę pomarańczową, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bułeczki dyniowe z masłem jagodowym, Bułeczki Miodowo-Pomarańczowe, oraz Bułeczki podwójnie pomarańczowe z masłem pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Możesz to zrobić w staromodny sposób i dodać składniki do słoika murarskiego, przykryć pokrywką i energicznie wstrząsać przez 10 minut lub możesz użyć robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2
W misie robota kuchennego dodać wszystkie składniki i włączyć wysoki. Płyn rozleje się, ubije, a następnie oddzieli po około 4 minutach. Kiedy mieszanina się oddzieli (są to Ciała stałe masła i maślanka), przerwij przetwarzanie i odcedź maślankę - będzie tuż pod filiżanką. Zarezerwować maślankę, aby bułeczki. Odcedzić masło i wycisnąć do sucha. Pracuj masło kilka razy, aby połączyć je razem, tworząc ładną kulkę. Masło przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W misie do robota kuchennego dodaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj kostki zimnego masła i pulsuj, aż uzyskasz konsystencję grubej bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
4
Przełożyć do dużej miski, następnie dodać 3/4 szklanki maślanki i wymieszać, aby połączyć. Jak to przychodzi razem dodać jagody i złożyć ciasto do włączenia jagody, ale nie rozbić je zbyt wiele.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
5
Upuść łyżki ciasta na wyłożoną pergaminem patelnię. Za pomocą pędzla do ciasta lekko pomaluj wierzch każdej bułeczki maślanką i posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Piec na złoty kolor, i ładne i puffy, o 17 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyjąć z piekarnika i przenieść do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Podawać na ciepło z pomarańczowym masłem miodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MiodoweMasło Miodowe
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn