Burritos z fasoli i pieczonych warzyw
Przepis fasola i pieczone Burritos warzywne jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, do 2 chipotle chiles w sosie adobo, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Burritos z czarnej fasoli i warzyw, Mini Pieczone Burrito Warzywne, oraz Przyjazne dla zamrażarki pieczone Burrito warzywne z czarną fasolą i ryżem.
Instrukcje
Połącz cukinię i kolejne 3 składniki w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodać olej i kolejne 5 składników; dobrze wstrząsnąć, aby pokryć.
Łyżka mieszanki warzyw na 15 x 10-calowy galaretki rolki pan pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 500 przez 30 minut lub aż zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Posypać kolendrą i sokiem z limonki.
Połączyć refried fasoli, salsa, chipotle chile, i kminek w średniej misce. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki fasoli w dół środka każdej tortilli. Top każdej tortilli z 1/2 szklanki prażonej mieszanki warzywnej, i zwinąć; zawiń w folię.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 i piec przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania. Top każde burrito równomiernie z kwaśną śmietaną.