Burgery Wołowe Cajun
Przepis Cajun wołowina hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, przyprawę cajun, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Burgery Cajun, Burgery Cajun, oraz Hamburgery Wieprzowe Cajun.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pierwsze 10 składników, aż do wymieszania; chill aż porcji.
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę, seler, marchew i pietruszka na maśle przez 6-8 minut lub do miękkości; lekko ostudzić.
W dużej misce, połączyć mieszaninę warzyw, przyprawy Cajun, sól i pieprz sos. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na cztery paszteciki.
Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160° i soki są czyste. Grill rolki, przyciąć stronę w dół, na średnim ogniu przez 30-60 sekund lub do tosty.
Hamburgery podawać na bułkach z sosem.