Burgery rybne Floribbean z sosem tropikalnym

Burgery rybne Floribbean z sosem tropikalnym
Potrzebujesz pescatarian danie główne? Burgery rybne Floribbean z sosem tropikalnym mogą być super przepisem do wypróbowania. Za 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 31g białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 50 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka marynaty, ząbków czosnku, liści sałaty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Burgery rybne z sosem ziołowym, Floribbean Fiesta Steak, oraz Floribbean " Grouper z czerwoną papryką-dżem z papai.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze osiem składników; przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużej misce wymieszaj białko jaja, cebulę, bułkę tartą, kolendrę, przyprawę szarpaną, czosnek i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść rybę w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodaj do mieszanki białek i dobrze wymieszaj. Uformuj sześć hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
5
Spryskaj obie strony hamburgerów sprayem do gotowania. Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym; używając szczypiec z długim uchwytem, lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj hamburgery pod przykryciem, na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ciepła przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Podawaj na bułce z sałatą, awokado i 5 łyżeczkami tropikalnego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rozdział 24 ogień i zalać ogień Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Studium w terrior jednym słowem, ogień. Jest bardziej czerwony niż jego odpowiedniki, z zapachami wiśni, malin, cedru i dna lasu. Taninowy Składnik tekstury opasuje wino, służąc jako trampolina, utrzymując je w wysokim odcieniu i elegancji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn