Burger Z Łososiem

Burger Z Łososiem
Salmon Burger to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Na 38,16 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3584 kalorii, 333g białka, oraz 162g tłuszczu. Ten przepis z doctoroz.com ma 14 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jedną cebulę, kliny cytrynowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Spróbuj Burger Z Łososiem, Burger Z Łososiem, oraz Teriyaki Salmon Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Burger Z Łososiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Składniki 1 1/2 funta dzikiego łososia w puszkach2 łyżeczki musztardy Dijon2 szalotki lub jedna cebula, obrane i pokrojone w kawałki1 / 2 szklanki bułki tartej pełnoziarnistej
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta PełnoziarnistaBułka Tarta Pełnoziarnista
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Sól i świeżo zmielony czarny pieprz2 łyżki oliwy z oliwek
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Kliny cytrynowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
5
Ostry sos
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
6
Umieść składniki w robocie kuchennym, aż dobrze się połączą. Upewnij się, że nie ma dużych kawałków ryb lub mieszanka nie jest zbyt dobra. Mieszanka powinna być w samym środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Włóż mieszaninę do miski i wymieszaj z bułką tartą oraz odrobiną soli i pieprzu. Kształt na cztery hamburgery. (przykryć i schłodzić hamburgery przez kilka godzin)*
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść masło lub olej na patelni nonstick, i włączyć ciepło do średnio-wysokiej. Gotować hamburgery przez 2 do 3 protokół strony, obracając raz.[pagebreak ]Beet Burger
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Składnik3 łyżki drobno startych buraków surowych1/2 szklanki ugotowanego owsa (szybki lub regularny płatek owsiany)1 szklanka niegotowanego owsa (szybki lub regularny płatek owsiany)3/4 szklanki grubo zmielonych migdałów 2 łyżki sezamu1/2 szklanki pieprzu1/4 szklanki szczypiorku1 / 4 szklanki mielonej cebuli1 łyżeczka suszonej bazylii1 / 4 łyżeczki zmielonej sage1 / 4 łyżeczki musztardy w proszku lub chrzanu 2 łyżeczki sosu sojowego lite
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Płatki Owsiane GotowanePłatki Owsiane Gotowane
Płatki OwsianePłatki Owsiane
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
( 23)( 23)
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Wszystkie składniki dobrze wymieszać. Formować w paszteciki i skrzela, aż gotowane przez.
11
Podawać na bułkach pełnoziarnistych z plasterkami pomidorów i ulubionymi przyprawami.[pagebreak ]budyń owocowy Quinoa
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki PełnoziarnisteBułki Pełnoziarniste
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
12
Składniki
13
Sprawia, że sześć porcji 1/2 szklanki1 szklanka organicznego quinoa2 szklanki wrzącej wody1 / 2 szklanki suszonych cherries1 / 2 szklanki suszonej żurawiny1 / 2 szklanki niesłodzonego soku z jabłka2 bananas1 łyżeczka startej skórki pomarańczowej1 łyżeczka wanili1 / 2 łyżeczki cynamonu
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
14
Przepłukać quinoa w zimnej wodzie, jeśli saponina została usunięta, jeśli nie spłukać w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
15
Dodaj spłukaną quinoa do wrzącej wody i, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
16
Dodaj suszone wiśnie, żurawinę i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn wchłonie się przez dodatkowe 5-7 minut. Podczas gotowania quinoa, połączyć pozostałe składniki w robocie kuchennym i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
17
Usuń quinoa z ciepła i połączyć puree mieszaniny z quinoa i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
18
Umieść w miseczkach do serwowania i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.[pagebreak ]muffinki Chia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
19
Składniki1 łyżka zmielonych nasion chia 1 1/2 szklanki mąki pełnoziarnistej2 łyżeczki cynamonu1 / 2 łyżeczki gałki muszkatołowej2 łyżeczki sody1 / 2 łyżeczki soli15 uncji dyni w puszkach1 / 4 szklanki oleju rzepakowego2 łyżki nektaru agawy1 łyżki wanili3 / 4 szklanki posiekanych walnuts1 / 4 szklanki wody lub bez dodatku cukru soku jabłkowego1 szklanka mocno zapakowanego świeżego jabłka, obranego i startego (5 1/2 uncji masy, zetrzeć jabłko na dużej stronie otworu)wskazówki
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
PszenicaPszenica
20
Piekarnik nagrzać do 350degF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
21
Połącz 6 pierwszych suchych składników i wymieszaj z trzepaczką. W osobnej misce połączyć pumkin, olej rzepakowy, nektar z agawy, wanilię i orzechy włoskie, wodę, wymieszać, a następnie złożyć na suche składniki. Złóż świeże starte jabłko. Miarka do papierowych kubków w puszkach na muffinki i piec przez 33-35 minut.Nutritional Info1 muffin
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
22
Kalorie 150 sat tłuszcz 1g sód 270mg błonnik 3G cukry 4G białko 3G

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn