Burger Szwajcarski Z Grillowanymi Pieczarkami
Grillowany pieczarkowy szwajcarski Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, cebula, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarkowy Szwajcarski Burger, Pieczarkowy Szwajcarski Burger, oraz Szwajcarski i pieczarkowy Burger BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać gaz lub grill węglowy do średniego ciepła.
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać grzyby, sos sojowy i czosnek; gotować, aż grzyby będą miękkie i płyn odparuje. Odstawić; ogrzać.
Kształt wołowiny na 6 (1/2 cala grubości) paszteciki.
Posypać czosnkiem w proszku, solą i pieprzem.
Placki umieścić na grillu; grill przykryć. Gotować na średnim ogniu od 8 do 10 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°.
Umieścić plastry sera na górze hamburgery; przykryć i gotować 1 do 2 minut dłużej lub aż ser się stopi.
Umieść hamburgery w bułkach. Gotowane pieczarki podzielić równomiernie na hamburgery. Top z pomidorami i cebulą.