Bunny Fruit Mold
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Bunny Fruit Mold może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę o smaku limonki, żelatynę, wodę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Berry Bunny Mold, Forma Owoców Żurawiny, oraz Forma Owoców Żurawiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzącą wodę wymieszać z suchą żelatyną w średniej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z zimną wodą i sokiem. Stopniowo dodawać żelatynę do twarogu w dużej misce, mieszając aż do dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce do zgęstnienia (łyżka wyciągnięta przez liście zdecydowane wrażenie).
Dodać ananasa, Pianki i orzechy włoskie; dobrze wymieszać. Łyżka do formy pierścieniowej 6-cup rozpylonej sprayem do gotowania.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Unmold na talerzu. Resztki żelatyny przechowywać w lodówce.