Bulgur Risotto z pieczonym czosnkiem i dyni

Bulgur Risotto z pieczonym czosnkiem i dyni
Bulgur Risotto z pieczonym czosnkiem i dyni może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ser parmigiano-reggiano, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jesienna sałatka pszenna z kaszą bulgurową z pieczonym dyni, orzechami włoskimi i kozim serem, Risotto Z Pieczoną Dynią Maślaną, oraz Risotto Z Pieczoną Dynią Maślaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć squash i czosnek w płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Skropić 2 łyżeczkami oleju, delikatnie podrzucając do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub do miękkości squasha, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ostudzić 10 minut. Czosnek obrać; posiekać. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Połączyć wodę i sól w średnim rondlu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (nie gotować). Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w średniej smażonej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać bulgur; gotować 2 minuty, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
9
Dodaj wino; gotuj 2 minuty lub do prawie wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodawać ciepłą osoloną wodę, 1/2 szklanki na raz, często mieszając, aż każda porcja ciepłej osolonej wody zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 27 minut). Wymieszać w squash i czosnek; gotować 3 minuty lub do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
11
Zdjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki i szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
12
Każdą porcję posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn