Bulgogi (Korean Beef Barbecue)
Bulgogi (Koreański grill z wołowiną) może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka ząbków czosnku, sos sojowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Koreański Grill Wołowina Bulgogi, Bulgogi-Korean BBQ Beef, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla (Bulgogi).
Instrukcje
Zawiń wołowinę w folię; zamrozić 1 godzinę lub do momentu, aż będzie jędrna.
Usuń plastikową folię; pokrój wołowinę po przekątnej na ziarno w plastry o grubości 1/16 cala.
Połącz wołowinę, cukier i kolejne 5 składników (cukier przez czosnek) w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając torebkę od czasu do czasu.
Umieść druciany kosz do grillowania na stojaku grillowym.
Wyjąć wołowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść wołowinę na koszu do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness, często obracając.