Buffalo Faszerowane Pieczarki
Buffalo nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz parmezan, seler, marchew i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ser pleśniowy guacamole faszerowane pieczarki z sosem Buffalo, Buffalo Kurczak Faszerowane Ziemniaki, oraz Buffalo Kurczak Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Z grzybów usunąć łodygi i grubo posiekać; odstawić. Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko chrupiące, o 6 protokół.
Dodać posiekane łodygi grzybów, seler, marchew, szalotki i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 2 protokół.
Dodać masło i niech stopić, następnie dodać panko, pietruszka i parmezan; nadal gotować, mieszając, aż panko będzie lekko złoty, o 2 protokół. Wymieszać z ostrym sosem, aż do połączenia.
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
Ułóż czapki grzybowe na obramowanej blasze do pieczenia. 1/2 łyżeczki sera pleśniowego, następnie usypać na wierzchu masę panko.
Piec na złoty kolor, około 15 minut. Włącz brojlery; broil, aż szczyty są chrupiące, 1 do 2 protokół.