Duszone serce z oliwkami, daktylami i cynamonem
Duszone serce z oliwkami, daktylami i cynamonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 86g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,87 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka daktyli, mielone nasiona kminku, słone oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wołowe serce, możesz podążać za tym daniem głównym z Valentine Parfait Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kurczak z daktylami, oliwkami i cynamonem, Duszony Kurczak Z Daktylami, oraz Duszony kurczak z daktylami.
Instrukcje
Pokrój serce na trzy lub tak duże kawałki, które można ułożyć płasko w garnku.
Umieść garnek na dużym ogniu i dodaj olej. Brąz kawałki serca po obu stronach, około 3 minut na stronę.
Włączyć ogień do medium i dodać cebulę i gotować, aż zmiękną, ale nie Brązowy, o 5 protokół.
Dodaj serce z powrotem do garnka, wraz z resztą składników. Serce powinno być pokryte w połowie stada.
W razie potrzeby dodaj więcej wody.
Niech czas się gotuje na wolnym ogniu.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 300 F.
Połóż kawałek papieru pergaminowego na sercu i połóż pokrywkę na garnku. Dusić w piekarniku, aż serce będzie miękkie, co najmniej 2 godziny.
Niech serce ostygnie lekko w cieczy. W tym momencie braise może być schłodzony i podgrzany, gdy jesteś gotowy do jedzenia. Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij serce z płynu i umieść garnek na średnim ogniu. Zmniejszyć płyn, aż do filiżanki lub tak pozostałej cieczy.
Duszone serce pokroić w plasterki i polać sosem na sercu.
Podawać z kuskusem i duszonymi warzywami korzeniowymi w garnku.