Budyń ze słodkich ziemniaków z nadzieniem orzechowym i Gingersnap

Budyń ze słodkich ziemniaków z nadzieniem orzechowym i Gingersnap
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, orzechów pekan, Marmolady pomarańczowej i kilku innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Z Polewą Orzechową I Gingersnap Praline, Placek słodko-ziemniaczany z Piernikową skórką Pecan, oraz Mini tarty ze słodkich ziemniaków z Piernikową skórką i pieczoną pianką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić pierwsze 4 składniki w mediumbowl.
2
Dodać masło; opuszkami palców wcierać inuntil dobrze wymieszane. Cover; chill. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. piecz ziemniaki na blasze do miękkości, 45to 60 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Przeciąć na pół wzdłuż.Miąższ miąższu do miski; zacieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść ziemniaki 4cups do dużej miski. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Cover; chill. Przynieś temperaturę toroom przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 13x9x2-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Do ziemniaków dodajemy pół na pół i 5 składników. Za pomocą miksera, beaton niskiej prędkości aż do wymieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj żółtka 1 na raz, mieszającpo każdym dodaniu. Używając czystych, suchych ubijaków, ubijaj białka w innej dużej misce, aż pień.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać sól i śmietanę z kamienia nazębnego. Tworzą się szczyty Beatuntil. Białka złożyć do ziemniaków; łyżkę do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
ZiemniakZiemniak
SólSól
8
Posypać polewą.
9
Piec budyń, aż dmuchany i brązowy, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn