Budyń Z Ciasta Dyniowego

Budyń Z Ciasta Dyniowego
Jeśli 1,42 zł za porcję spada twój budżet, Pudding z dyni może być świetny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 322 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę do pieczenia herbatników, ekstrakt z wanilii, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem polewy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieś do powolnej kuchenki, która została spryskana nieprzywierającym sprayem warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 3 1/2 do 4 godzin. Pudding zacznie odciągać się od boków wolnej kuchenki; test na doneness Z wykałaczką włożoną w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
WykałaczkiWykałaczki
4
Podawać na ciepło, posypane bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn