Budyń Z Chleba Wiśniowego

Budyń Z Chleba Wiśniowego
Budyń z chleba wiśniowego może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier, sos wiśniowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Czekoladowo-Wiśniowy, Cherry Chocolate Bread Budyń, oraz Cherry Pound Ciasto Chleb Budyń.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż kawałki chleba w 6 (8-oz .) ramekiny pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Ubij razem mleko i następne 8 składników do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać mieszaninę mleka na chleb w ramekins; odstawić 30 minut, naciskając chleb do wchłonięcia mieszaniny po 15 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub tylko do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Odstawić na 10 minut. Łyżka sosu wiśniowego na budyniu chlebowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
ChlebChleb
SOSSOS
8
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy słodzika Splenda No Calorie, granulowanego. Zamiast ramekinów umieść kawałki chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania i postępuj zgodnie z przepisem. (Nie ma potrzeby umieszczania na blasze do pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bez Kalorii SłodzikBez Kalorii Słodzik
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SplendaSplenda
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub tylko do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
10
Odstawić na 10 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn