Budyń Pieczarkowo-Szpinakowy

Budyń Pieczarkowo-Szpinakowy
Przepis na budyń chlebowy z grzybami i szpinakiem można zrobić w około 1 godzinę i 10 minut. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu. Za $2.09 za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Przynosi ci smak domu. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bagietkę chlebową, oliwę z oliwek, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Budyń chlebowy z grzybami i koprem włoskim, Budyń Chlebowy Z Dzikich Grzybów, oraz Budyń Pieczarkowy Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce ubij jajka, mleko, 2 łyżki parmezanu, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, aż się połączą. Dodać chleb; odstawić na 10 minut lub do zmiękczenia chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W międzyczasie na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj grzyby; gotuj i mieszaj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Dodaj szpinak, czosnek, tymianek oraz pozostałą sól i pieprz. Gotuj i mieszaj, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Dodaj do mieszanki chleba; dodać ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
7
Przenieś do natłuszczonego 8 cali.- kwadratowe naczynie do pieczenia; posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Piec bez przykrycia, 45-50 minut lub do uzyskania złotego koloru, a nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Odstaw na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Madera, Pedro Ximenez

Pudding chlebowy w menu? Spróbuj połączyć się z Madeiranem i Pedro Ximénezem. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu tak dobrze komponuje się z budyniem chlebowym. Madeiran to kolejna opcja-możesz nawet znaleźć przepisy na madeiran w budyniu chlebowym! Możesz spróbować Herdade Do Esporao Verdelho. Recenzentom podoba się to z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Herdade Do Esporao Verdelho
Herdade Do Esporao Verdelho
Verdelho 2014 ma żywe zielone, trawiaste aromaty i tropikalne nuty z nutą limonki i grejpfruta. Na podniebieniu to wino jest świeże i eleganckie, z intensywnymi nutami owocowymi i mineralnymi prowadzącymi do długiego i trwałego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia22
Magazyn